Rättelser

Rättelser

Rätt skall vara rätt och rätta oss om vi har fel…
Skicka ett mejl till redaktion@tidningshuset.com om du ser något fel i tidningen eller på hemsidan som du tycker borde rättas till.

Kvällsstunden vecka 24, 2016

Ingrediens saknas till rabarberbullarna: I ett av recepten i vecka 24, rabarberbullar, har en mycket viktig ingrediens fallit bort ur listan. 10–11 dl vetemjöl, eventuellt lite mer, ska arbetas in i degen så att den blir smidig.

Gunilla Gademan

Kvällsstunden vecka 23, 2016

Fel i recept till fläderblomsaften: I Kvällsstunden vecka 23 har det på receptsidan fallit bort en ingrediens i fläderblomssaften, nämligen socker. Det skall vara 1,5 kilo socker här.

Gunilla Gademan

Kvällsstunden vecka 21, 2016

Fel i Stora krysset vecka 21: I Stora krysset vecka 21 har ett namnfel letat sig in. I övre högra hörnet finns nyckeln ”Bolag Carl-Erik Svanberg blev styrelseordförande i 2010”. Han heter Carl-Henric Svanberg och inget annat.

Redaktionen

Kvällsstunden vecka 16, 2016

Ett par felaktigheter i våra kryss. 
Bildkrysset 16: Här finns en nyckel som är ”Åldrig mor”. Får du fram det rätta svaret här så kommer det korsande ordet med nyckeln ”Samtalar” att bli felstavat.
Stora krysset 16: Nyckeln som handlar om Karolina Widerström är ofullständig i den meningen att det borde ha stått att hon var ”Sveriges första kvinna i detta yrke”. Under nyckeln ”Myrfågel” söker vi en pippi som inte främst håller till i myrar. Kanske hade nyckeln ”Sjöfågel” varit mer korrekt. Efter nyckeln ”Solens Gud i Egypten” får man intrycket av att svaret skall bestå av tre bokstäver. Men pilen som ligger i svaret skall bort, vilket innebär att svaret som eftersöks endast skall bestå av två bokstäver.

Redaktionen

Kvällsstunden vecka 16, 2016

Var ligger ”World of Classics Museum & Sales”? Vårt reportage om det stora jänkarbilmuseet i Kvällsstunden vecka 16 var tyvärr bristfälligt i ett mycket viktigt avseende. Ingenstans i texten stod det tydligt var museet står att finna, bara att det var ”några mil söder om Stockholm”.  För alla er som undrar återfinns World of Classics Museum and Sales på Finkmossvägen 150 i Tumba. Vi beklagar att denna ack så viktiga information fallit bort i artikeln. Mer information om hur du tar dig till museet finns på deras hemsida worldofclassics.se

Redaktionen

Comments are closed