Delad glädje är dubbel glädje, sägs det. Nu har du möjlighet att mångdubbla den glädjen – bokstavligt talat! Ge bort ett nummer av Kvällsstunden till alla du känner!* Välj ett alternativ nedan.

Du kommer få fylla i namn och adress till dina vänner i en digital kupong. Gratisnumret kommer skickas till var och en av de du anger i formuläret. [Rekommenderas]

Ladda ner kupongen till datorn och skriv ut den på en skrivare. Fyll i de obligatoriska fälten, lägg den i ett kuvert och posta till oss. Adressen hittar du på kupongen.

* Kom ihåg: Du har inget att förlora!
Erbjudandet är helt “riskfritt”. Så länge du är prenumerant får du ge bort hur många gratisnummer du önskar till personer du tror skulle uppskatta tidningen. Erbjudandet medför inga kostnader för någon av er (välj grön knapp ovan) och inte några krav på vidare prenumeration eller andra åtaganden. Ett rent snäll-erbjudande alltså.
 
OBSERVERA! Tidigare publicerad bonuskampanj som innebar förlängd prenumeration vid värvning av nya prenumeranter är avslutad. Erbjudandet om att ge bort gratisnummer kvarstår dock tills vidare. Så passa på!

Du är på väg att logga ut.
Vill du fortsätta?

Just nu har du inga aktiva prenumerationer på E-TIDNINGEN eller TALTIDNINGEN.
Välj ett alternativ nedan för att köpa och aktivera önskad digital prenumeration av Kvällsstunden.

Saknar du ett webbkonto? Du skapar enkelt ett kostnadsfritt konto härifrån.