Delad glädje är dubbel glädje, brukar det heta. Nu kan du som prenumerant mångdubbla den glädjen – bokstavligt talat. Ge bort ett gratisnummer av Kvällsstunden till alla du känner! Som bonus har du då möjlighet att ge dig själv kostnadsfria månader! Läs mer om erbjudandet här.

Välj ett av alternativen nedan.

Du kommer få fylla i namn och adress till dina vänner i formuläret. Gratisnumret kommer skickas direkt till var och en av de du väljer i formuläret.

Du kommer få fylla i e-postadressen till dina vänner i formuläret. Ett erbjudande om gratisnummer kommer då skickas till dem via e-post.

Här kan du ladda ner kuponger för utskrift.

TIPS: Välj gärna något av alternativen ovan så slipper du portokostnaden!

Du är på väg att logga ut.
Vill du fortsätta?

Just nu har du inga aktiva prenumerationer på E-TIDNINGEN eller TALTIDNINGEN.
Välj ett alternativ nedan för att köpa och aktivera önskad digital prenumeration av Kvällsstunden.

Delad glädje är dubbel glädje,
och i bästa fall mångdubblad!
Missa inte denna fantastiska möjlighet!

Så här går det till:
Ge bort ett gratisnummer av Kvällsstunden till ett obegränsat antal vänner och bekanta. Tala bara om för oss vilka de är så ordnar vi så att de får ett nummer hem i brevlådan. Om de sedan skulle välja att teckna en egen prenumeration på Kvällsstunden (hel- eller halvår) så får både du och din vän förlängd prenumeration. Ju fler du värvar desto fler månader förlänger vi din prenumeration med – helt kostnadsfritt!

Som tack för att du hjälper oss att sprida Kvällsstunden...
• Om din vän väljer att teckna ett HELÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med TVÅ månader (8 nummer).
• Om din vän tecknar ett HALVÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med EN månad (4 nummer).

En kostnadsfri prenumeration?
Så om sex av dina vänner skulle teckna en helårsprenumeration, så förlänger vi, kostnadsfritt, din nuvarande prenumeration med ett helt år! Om du "värvar" tolv personer förlängs den med två år, osv...

Kom ihåg: Du har inget att förlora!
Erbjudandet är helt "riskfritt". Så länge du är prenumerant får du ge bort hur många gratisnummer du önskar till personer du tror skulle uppskatta tidningen. Erbjudandet medför inga kostnader och inte några krav på vidare prenumeration eller andra åtaganden.

Saknar du ett webbkonto? Du skapar enkelt ett kostnadsfritt konto härifrån.