Delad glädje är dubbel glädje, brukar det heta. Nu kan du och alla du känner mångdubbla den glädjen – bokstavligt talat! För i Kvällsstundens nya vän-kampanj kan såväl gamla som nya prenumeranter ge sig själva en kostnadsfri prenumeration! Läs mer om erbjudandet och välj sedan det alternativ som passar på dig. 

Välj något av alternativen nedan. Om du inte vill göra dina inbjudningar digitalt kan du använda kupongerna som publiceras i papperstidningen med jämna mellanrum och skicka dem med vanlig post istället. Har du en skrivare kan du ladda ner och skriva ut kupongerna direkt via knappen längst ner på denna sida.

Kom ihåg att du får bjuda in precis hur många du vill!

Jag är prenumerant och vill ge bort gratisnummer.

Jag är inte prenumerant men vill ha ett gratisnummer.

Vill du fylla i kupongerna för hand kan du ladda ner fler kuponger härifrån och skriva ut dem på en skrivare. Kupongerna lägger du i ett frankerat kuvert och skickar till oss.

Delad glädje är dubbel glädje,
och i bästa fall mångdubblad!
Missa inte denna fantastiska möjlighet!

Så här går det till:
För dig som redan är prenumerant:
Dela med dig av Kvällsstunden till ett obegränsat antal vänner och bekanta. Vi ordnar så att de får ett gratisnummer av Kvällsstunden hem i brevlådan. Om de sedan väljer att teckna en egen prenumeration på Kvällsstunden (hel- eller halvår) så får både du och din vän förlängd prenumeration. Ju fler du värvar desto fler månader förlänger vi din prenumeration med! – helt kostnadsfritt.

Här är ett par exempel:
• Om din vän tecknar ett HELÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med TVÅ månader (8 nummer).
• Om din vän tecknar ett HALVÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med EN månad (4 nummer).

Du får bjuda in precis hur många du vill! Om sex av dina vänner skulle teckna en helårsprenumeration, så förlänger vi din nuvarande prenumeration med ett helt år! Lyckas du "värva" tolv personer förlänger vi den med två år, osv...

För dig som är nyfiken på Kvällsstunden:
Har du någon i din närhet som är prenumerant på Kvällsstunden kan du be om att få använda dennes kundnummer. Detta nummer kan du nämligen använda som din personliga "kampanj-kod" om du vill ha ett gratisnummer av Kvällsstunden hem i brevlådan. Koden ger dig också möjlighet att ta del av vårt fina erbjudande där du får förlängd prenumeration om du väljer att teckna en sådan efter ditt gratisnummer.
Observera! Erbjudandet är helt "riskfritt". Gratisnumret är en gåva från oss till dig och medför inte några krav på vidare prenumeration eller andra åtaganden.

Just nu har du inga aktiva prenumerationer på E-TIDNINGEN eller TALTIDNINGEN.
Välj ett alternativ nedan för att köpa och aktivera önskad digital prenumeration av Kvällsstunden.

Logga in

Fyll i användarnamn och lösenord