torget

SÖK E-TIDNINGAR DIREKT I ARKIVET

Aktuella erbjudanden

Nyfiken på Kvällsstunden?

Passa på att utnyttja vårt fina prova-på-erbjudande! Du får prova 5 nummer – för bara 95 kronor!
(Avser papperstidningen)
Passa på!

Prova något nytt!

Skaffa ett webbkonto på Kvällsstunden så får du prova både E- och Taltidningen Webb helt gratis i 14 dagar.

Våra erbjudanden gäller, om inget annat anges, EN gång per hushåll och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Vissa av våra erbjudanden gäller exklusivt för våra webbkunder. Det kan innebära att du behöver ha ett webbkonto hos Kvällsstunden för att kunna utnyttja erbjudandet till fullo. I dessa fall anges detta i informationen i anslutning till erbjudandet. Erbjudanden och rabatter som rör fysiska produkter (exempelvis papperstidningen) kan endast utnyttjas i Sverige och leveranser av dessa produkter sker endast till adresser inom Sveriges gränser.

Våra prenumerationer

Är du redan helårsprenumerant av papperstidningen? Då får du e-tidningen på köpet! Du aktiverar e-tidningen genom att fylla i formuläret som du hittar här.

Prenumeration UTLAND

Utlandsprenumerant? Vi erbjuder prenumeration av papperstidningen i perioder om helår och halvår för 1040 SEK respektive 2070 SEK. Du beställer dem via länkarna nedan.

Du är på väg att logga ut.
Vill du fortsätta?

Just nu har du inga aktiva prenumerationer på E-TIDNINGEN eller TALTIDNINGEN.
Välj ett alternativ nedan för att köpa och aktivera önskad digital prenumeration av Kvällsstunden.

Delad glädje är dubbel glädje,
och i bästa fall mångdubblad!
Missa inte denna fantastiska möjlighet!

Så här går det till:
Ge bort ett gratisnummer av Kvällsstunden till ett obegränsat antal vänner och bekanta. Tala bara om för oss vilka de är så ordnar vi så att de får ett nummer hem i brevlådan. Om de sedan skulle välja att teckna en egen prenumeration på Kvällsstunden (hel- eller halvår) så får både du och din vän förlängd prenumeration. Ju fler du värvar desto fler månader förlänger vi din prenumeration med – helt kostnadsfritt!

Som tack för att du hjälper oss att sprida Kvällsstunden...
• Om din vän väljer att teckna ett HELÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med TVÅ månader (8 nummer).
• Om din vän tecknar ett HALVÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med EN månad (4 nummer).

En kostnadsfri prenumeration?
Så om sex av dina vänner skulle teckna en helårsprenumeration, så förlänger vi, kostnadsfritt, din nuvarande prenumeration med ett helt år! Om du "värvar" tolv personer förlängs den med två år, osv...

Kom ihåg: Du har inget att förlora!
Erbjudandet är helt "riskfritt". Så länge du är prenumerant får du ge bort hur många gratisnummer du önskar till personer du tror skulle uppskatta tidningen. Erbjudandet medför inga kostnader och inte några krav på vidare prenumeration eller andra åtaganden.

Saknar du ett webbkonto? Du skapar enkelt ett kostnadsfritt konto härifrån.