njut av kvällsstunden – på ditt sätt!

Alla ska kunna njuta av Kvällsstunden! Tidningen går att få både som klassisk papperstidning, som e-tidning eller som taltidning. Välj något av alternativen nedan för att läsa mer om och beställa den typ av prenumeration som passar dig bäst.

Papperstidningen

Kvällsstunden i sin ädlaste form:
På papper, direkt hem i brevlådan!

E-tidningen

Kvällsstunden som e-tidning.
Läs den på datorn eller läsplattan!

Taltidningen

Lyssna till ljudet av Kvällsstunden
– på webben eller i din CD-spelare.

mer information

• För utlandsprenumerationer gäller andra priser och villkor. Beställ härifrån eller kontakta kundtjänst så hjälper vi dig med beställningen.

• Försäljning av lösnummer (papperstidningen) sker i begränsad skala härifrån. Lösnummer av e-tidningen (digital replika) köper du härifrån.

• Nyfiken på Kvällsstunden? Aktuella prova-på-erbjudanden hittar du här.

Du är på väg att logga ut.
Vill du fortsätta?

Just nu har du inga aktiva prenumerationer på E-TIDNINGEN eller TALTIDNINGEN.
Välj ett alternativ nedan för att köpa och aktivera önskad digital prenumeration av Kvällsstunden.

Delad glädje är dubbel glädje,
och i bästa fall mångdubblad!
Missa inte denna fantastiska möjlighet!

Så här går det till:
Ge bort ett gratisnummer av Kvällsstunden till ett obegränsat antal vänner och bekanta. Tala bara om för oss vilka de är så ordnar vi så att de får ett nummer hem i brevlådan. Om de sedan skulle välja att teckna en egen prenumeration på Kvällsstunden (hel- eller halvår) så får både du och din vän förlängd prenumeration. Ju fler du värvar desto fler månader förlänger vi din prenumeration med – helt kostnadsfritt!

Som tack för att du hjälper oss att sprida Kvällsstunden...
• Om din vän väljer att teckna ett HELÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med TVÅ månader (8 nummer).
• Om din vän tecknar ett HALVÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med EN månad (4 nummer).

En kostnadsfri prenumeration?
Så om sex av dina vänner skulle teckna en helårsprenumeration, så förlänger vi, kostnadsfritt, din nuvarande prenumeration med ett helt år! Om du "värvar" tolv personer förlängs den med två år, osv...

Kom ihåg: Du har inget att förlora!
Erbjudandet är helt "riskfritt". Så länge du är prenumerant får du ge bort hur många gratisnummer du önskar till personer du tror skulle uppskatta tidningen. Erbjudandet medför inga kostnader och inte några krav på vidare prenumeration eller andra åtaganden.

Saknar du ett webbkonto? Du skapar enkelt ett kostnadsfritt konto härifrån.