Med Taltidningen förvandlas Kvällsstunden till ljuv musik...

Alla ska kunna njuta av Kvällsstunden.
Nu finns den också som taltidning!

Vi på Kvällsstunden vill att tidningen ska vara tillgänglig för alla. Du ska inte behöva välja bort den bara för att du exempelvis börjar få sämre syn. Vi tycker därför att det är extra roligt att nu kunna erbjuda Kvällsstunden som taltidning! Taltidningen går att få i två olika varianter:

TALTIDNINGEN WEBB
Detta är en prenumeration som gör att du kan lyssna på tidningen direkt från Kvällsstundens hemsida – exempelvis från din dator, läsplatta eller smarta telefon! I detta alternativ finns även möjligheten att komma åt e-tidningen parallellt.

TALTIDNINGEN CD
Detta är varianten för dig som hellre vill ha en CD-skiva med tidningen. Den kan dels fås som vanlig CD-skiva och kan då spelas i en helt vanlig CD-spelare, dels som CD i formatet DAISY – standardformatet för digitala taltidningar och talböcker. Skivorna skickas till dig med post.

Taltidning läses in av Rolf Vestman på RV Inläsningsservice. Rolf har mångårig erfarenhet av inläsning av flertalet svenska veckotidningar, däribland Kvällsstunden. Han har en behaglig röst som ger läsaren en fin upplevelse av innehållet. 

Har du frågor eller funderingar kring Kvällsstundens taltidning är du varmt välkommen att kontakta Kvällsstundens kundtjänst här.

Vill du prova först?

Osäker på om Taltidningen är något för dig?

Skapa ett kostnadsfritt webbkonto hos Kvällsstunden så får du prova både Taltidningen WEBB och e-tidningen HELT GRATIS i 14 dagar (gäller ej Taltidningen på CD). Passa på!

Du är på väg att logga ut.
Vill du fortsätta?

Just nu har du inga aktiva prenumerationer på E-TIDNINGEN eller TALTIDNINGEN.
Välj ett alternativ nedan för att köpa och aktivera önskad digital prenumeration av Kvällsstunden.

Saknar du ett webbkonto? Du skapar enkelt ett kostnadsfritt konto härifrån.