Med Taltidningen förvandlas Kvällsstunden till ljuv musik...

Alla ska kunna njuta av Kvällsstunden. Nu finns den också som taltidning!

Vi på Kvällsstunden vill att tidningen ska vara tillgänglig för alla. Du ska inte behöva välja bort den bara för att du exempelvis börjar få sämre syn. Vi tycker därför att det är extra roligt att nu kunna erbjuda Kvällsstunden som taltidning! Taltidningen går att få i två olika varianter:

TALTIDNINGEN WEBB
Detta är en prenumeration som gör att du kan lyssna på tidningen – direkt från Kvällsstundens hemsida – från exempelvis din dator, läsplatta eller smarta telefon!

TALTIDNINGEN CD
Detta är varianten för dig som hellre vill ha en CD-skiva med tidningen. Den kan dels fås som vanlig CD-skiva och kan då spelas i en helt vanlig CD-spelare, dels som CD i formatet DAISY – standardformatet för digitala taltidningar och talböcker. Det senare kräver dock speciell utrustning som Kvällsstunden inte tillhandahåller. CD-skivorna skickas hem till dig med posten.

Taltidning läses varje vecka in av Rolf Vestman på RV Inläsningsservice. Rolf har mångårig erfarenhet av inläsning av flertalet svenska veckotidningar, däribland Kvällsstunden. Han har en behaglig röst som ger läsaren en fin upplevelse av innehållet. 

Har du frågor eller funderingar kring Kvällsstundens taltidning är du varmt välkommen att kontakta Kvällsstundens kundtjänst här.

Välj ett alternativ som passar dig!

Vill du prova först?

Osäker på om Taltidningen är något för dig?

Skapa ett kostnadsfritt webbkonto hos Kvällsstunden så får du prova både Taltidningen WEBB och Läspasset (e-tidningen) HELT GRATIS i 14 dagar (gäller ej Taltidningen på CD). Passa på!

"Jag provade TALTIDNINGEN för att se om det kunde vara något för mig. Det ångrar jag inte! Nu kan jag lyssna på Kvällsstunden precis när jag vill – på telefonen, läsplattan eller datorn. Det är både bekvämt och trevligt tycker jag!"

Just nu har du inga aktiva prenumerationer på E-TIDNINGEN eller TALTIDNINGEN.
Välj ett alternativ nedan för att köpa och aktivera önskad digital prenumeration av Kvällsstunden.

Delad glädje är dubbel glädje,
och i bästa fall mångdubblad!
Missa inte denna fantastiska möjlighet!

Så här går det till:
För dig som redan är prenumerant:
Dela med dig av Kvällsstunden till ett obegränsat antal vänner och bekanta. Vi ordnar så att de får ett gratisnummer av Kvällsstunden hem i brevlådan. Om de sedan väljer att teckna en egen prenumeration på Kvällsstunden (hel- eller halvår) så får både du och din vän förlängd prenumeration. Ju fler du värvar desto fler månader förlänger vi din prenumeration med! – helt kostnadsfritt.

Här är ett par exempel:
• Om din vän tecknar ett HELÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med TVÅ månader (8 nummer).
• Om din vän tecknar ett HALVÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med EN månad (4 nummer).

Du får bjuda in precis hur många du vill! Om sex av dina vänner skulle teckna en helårsprenumeration, så förlänger vi din nuvarande prenumeration med ett helt år! Lyckas du "värva" tolv personer förlänger vi den med två år, osv...

För dig som är nyfiken på Kvällsstunden:
Har du någon i din närhet som är prenumerant på Kvällsstunden kan du be om att få använda dennes kundnummer. Detta nummer kan du nämligen använda som din personliga "kampanj-kod" om du vill ha ett gratisnummer av Kvällsstunden hem i brevlådan. Koden ger dig också möjlighet att ta del av vårt fina erbjudande där du får förlängd prenumeration om du väljer att teckna en sådan efter ditt gratisnummer.
Observera! Erbjudandet är helt "riskfritt". Gratisnumret är en gåva från oss till dig och medför inte några krav på vidare prenumeration eller andra åtaganden.

Logga in

Fyll i användarnamn och lösenord