Med Taltidningen förvandlas Kvällsstunden till ljuv musik...

Alla ska kunna njuta av Kvällsstunden. Nu finns den också som taltidning!

Vi på Kvällsstunden vill att tidningen ska vara tillgänglig för alla. Du ska inte behöva välja bort den bara för att du exempelvis börjar få sämre syn. Vi tycker därför att det är extra roligt att nu kunna erbjuda Kvällsstunden som taltidning! Taltidningen går att få i två olika varianter:

 

TALTIDNINGEN WEBB. Detta är en prenumeration som gör att du kan lyssna på tidningen – direkt från Kvällsstundens hemsida – från exempelvis din dator, läsplatta eller smarta telefon!

 

TALTIDNINGEN CD är varianten för dig som hellre vill ha en CD-skiva med tidningen. Den kan dels fås som vanlig CD-skiva och kan då spelas i en helt vanlig CD-spelare, dels som CD i formatet DAISY – standardformatet för digitala taltidningar och talböcker. Det senare kräver dock speciell utrustning som Kvällsstunden inte tillhandahåller. CD-skivorna skickas hem till dig med posten.

Taltidning läses varje vecka in av Rolf Vestman på RV Inläsningsservice. Rolf har mångårig erfarenhet av inläsning av flertalet svenska veckotidningar, däribland Kvällsstunden. Han har en behaglig röst som ger läsaren en fin upplevelse av innehållet. 

Har du frågor eller funderingar kring Kvällsstundens taltidning är du varmt välkommen att kontakta Kvällsstundens kundtjänst här.

Välj ett alternativ som passar dig!

Vill du prova först?

Osäker på om Taltidningen är något för dig?

Skapa ett kostnadsfritt webbkonto hos Kvällsstunden så får du prova både Taltidningen WEBB och Läspasset (e-tidningen) HELT GRATIS i 14 dagar (gäller ej Taltidningen på CD). Passa på!

"Jag provade TALTIDNINGEN för att se om det kunde vara något för mig. Det ångrar jag inte! Nu kan jag lyssna på Kvällsstunden precis när jag vill – på telefonen, läsplattan eller datorn. Det är både bekvämt och trevligt tycker jag!"

Jan Svensson