Med Taltidningen förvandlas Kvällsstunden till ljuv musik...

Alla ska kunna njuta av Kvällsstunden.
Nu finns den också som taltidning!

Vi på Kvällsstunden vill att tidningen ska vara tillgänglig för alla. Du ska inte behöva välja bort den bara för att du exempelvis börjar få sämre syn. Vi tycker därför att det är extra roligt att nu kunna erbjuda Kvällsstunden som taltidning! Taltidningen går att få i två olika varianter:

TALTIDNINGEN WEBB
Detta är en prenumeration som gör att du kan lyssna på tidningen direkt från Kvällsstundens hemsida – exempelvis från din dator, läsplatta eller smarta telefon! I detta alternativ finns även möjligheten att komma åt e-tidningen parallellt.

TALTIDNINGEN CD
Detta är varianten för dig som hellre vill ha en CD-skiva med tidningen. Den kan dels fås som vanlig CD-skiva och kan då spelas i en helt vanlig CD-spelare, dels som CD i formatet DAISY – standardformatet för digitala taltidningar och talböcker. Skivorna skickas till dig med post.

Taltidning läses in av Rolf Vestman på RV Inläsningsservice. Rolf har mångårig erfarenhet av inläsning av flertalet svenska veckotidningar, däribland Kvällsstunden. Han har en behaglig röst som ger läsaren en fin upplevelse av innehållet. 

Har du frågor eller funderingar kring Kvällsstundens taltidning är du varmt välkommen att kontakta Kvällsstundens kundtjänst här.

Vill du prova först?

Osäker på om Taltidningen är något för dig?

Skapa ett kostnadsfritt webbkonto hos Kvällsstunden så får du prova både Taltidningen WEBB och e-tidningen HELT GRATIS i 14 dagar (gäller ej Taltidningen på CD). Passa på!

Du är på väg att logga ut.
Vill du fortsätta?

Just nu har du inga aktiva prenumerationer på E-TIDNINGEN eller TALTIDNINGEN.
Välj ett alternativ nedan för att köpa och aktivera önskad digital prenumeration av Kvällsstunden.

Delad glädje är dubbel glädje,
och i bästa fall mångdubblad!
Missa inte denna fantastiska möjlighet!

Så här går det till:
Ge bort ett gratisnummer av Kvällsstunden till ett obegränsat antal vänner och bekanta. Tala bara om för oss vilka de är så ordnar vi så att de får ett nummer hem i brevlådan. Om de sedan skulle välja att teckna en egen prenumeration på Kvällsstunden (hel- eller halvår) så får både du och din vän förlängd prenumeration. Ju fler du värvar desto fler månader förlänger vi din prenumeration med – helt kostnadsfritt!

Som tack för att du hjälper oss att sprida Kvällsstunden...
• Om din vän väljer att teckna ett HELÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med TVÅ månader (8 nummer).
• Om din vän tecknar ett HALVÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med EN månad (4 nummer).

En kostnadsfri prenumeration?
Så om sex av dina vänner skulle teckna en helårsprenumeration, så förlänger vi, kostnadsfritt, din nuvarande prenumeration med ett helt år! Om du "värvar" tolv personer förlängs den med två år, osv...

Kom ihåg: Du har inget att förlora!
Erbjudandet är helt "riskfritt". Så länge du är prenumerant får du ge bort hur många gratisnummer du önskar till personer du tror skulle uppskatta tidningen. Erbjudandet medför inga kostnader och inte några krav på vidare prenumeration eller andra åtaganden.

Saknar du ett webbkonto? Du skapar enkelt ett kostnadsfritt konto härifrån.