Logga in eller Skapa konto

Här loggar du in på ditt webbkonto. Saknar du ett konto på Kvällsstunden skapar du enkelt ett genom formuläret “Skapa konto” nedan. Ett webbkonto på Kvällsstunden är helt gratis och ger dig exempelvis tillgång till exklusiva erbjudanden från oss, speciellt framtagna för dig som är webbkund hos oss. Välkommen!

Logga in

Skapa konto

Viktigt!

Var noga med att ange en korrekt e-postadress i formuläret när du skapar ditt webbkonto.

Ditt webbkonto samt de personliga uppgifter du lämnar på kvallsstunden.se skyddas och hanteras i enlighet med Kvällsstundens integritetspolicy. Vid köp av produkter och tjänster i Kvällsstundens webbutik (Butiken) gäller särskilda villkor. Du hittar dem om du klickar här.

Just nu har du inga aktiva prenumerationer på E-TIDNINGEN eller TALTIDNINGEN.
Välj ett alternativ nedan för att köpa och aktivera önskad digital prenumeration av Kvällsstunden.

Delad glädje är dubbel glädje,
och i bästa fall mångdubblad!
Missa inte denna fantastiska möjlighet!

Så här går det till:
Ge bort ett gratisnummer av Kvällsstunden till ett obegränsat antal vänner och bekanta. Tala bara om för oss vilka de är så ordnar vi så att de får ett nummer hem i brevlådan. Om de sedan skulle välja att teckna en egen prenumeration på Kvällsstunden (hel- eller halvår) så får både du och din vän förlängd prenumeration. Ju fler du värvar desto fler månader förlänger vi din prenumeration med – helt kostnadsfritt!

Som tack för att du hjälper oss att sprida Kvällsstunden...
• Om din vän väljer att teckna ett HELÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med TVÅ månader (8 nummer).
• Om din vän tecknar ett HALVÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med EN månad (4 nummer).

En kostnadsfri prenumeration?
Så om sex av dina vänner skulle teckna en helårsprenumeration, så förlänger vi, kostnadsfritt, din nuvarande prenumeration med ett helt år! Om du "värvar" tolv personer förlängs den med två år, osv...

Kom ihåg: Du har inget att förlora!
Erbjudandet är helt "riskfritt". Så länge du är prenumerant får du ge bort hur många gratisnummer du önskar till personer du tror skulle uppskatta tidningen. Erbjudandet medför inga kostnader och inte några krav på vidare prenumeration eller andra åtaganden.

Logga in

Fyll i användarnamn och lösenord

Saknar du ett webbkonto? Du skapar enkelt ett kostnadsfritt konto härifrån.