Välkommen till kundtjänst!

Här får du hjälp med alla typer av ärenden som rör Kvällsstunden. Välj i flikarna nedan hur du vill kontakta oss. Om du är prenumerant och har ett kundnummer ser vi gärna att du har detta till hands när du kontaktar oss. Då går ditt ärende lite snabbare. Innan du kontaktar kundtjänst vill vi gärna att du läser igenom “Vanliga frågor till kundtjänst”.

 

Väl mött!

Välj vad du vill göra?

Telefon: 021-19 04 15

Vår telefonväxel är öppen:

måndag-fredag: 09.00-16.00 (Lunchstängt 12.00-13.00)
lördag, söndag och helgdag: stängt

Kan du inte se formuläret? Klicka här

Skicka brev, vykort och försändelser till:

Kvällsstunden
Box 1080
721 27 Västerås

Telefon: 021-19 04 15

 
Vår telefonväxel är öppen:
Vardagar: 09.00-16.00 (Lunchstängt 12.00-13.00)
Helger och helgdagar: stängt

Skicka brev, vykort och försändelser till:


Kvällsstunden
Box 1080
721 27 Västerås

Användbara länkar

Vanliga frågor

Här får du svaren på de vanligaste frågorna till kundtjänst.

Svar: Då och då gör Kvällsstunden adresserade reklamutskick till personer i Sverige som vi tror skulle kunna vara intresserade av tidningen. Men lugn, bara lugn! Tidningen du fått i brevlådan är en gåva från oss och du behöver inte höra av dig för att säga upp någonting. Inga fler tidningar kommer skickas ut. Om du däremot tycker att Kvällsstunden verkar intressant är du varmt välkommen att prova tidningen genom något av våra förmånliga prova-på-erbjudanden.

Svar: Posten har i uppdrag att dela ut tidningen på måndag, tisdag eller onsdag. Avvakta onsdagens postutdelning innan du kontaktar kundtjänst om utebliven tidning. I samband med årets helgdagar kan utdelning ske under andra veckodagar.

Svar: Nej! Kvällsstunden är – och har alltid varit – en religiöst och politiskt obunden tidning. Läs mer om tidningen och dess historia här.

Svar: Självklart! Du kan läsa mer om Kvällsstunden som taltidning härifrån.

Svar: Du finns i vårt kundregister bara om du är, eller har varit, prenumerant. Har du fått Kvällsstunden som reklamutskick i brevlådan finns du alltså inte i Kvällsstundens kundregister. De adresser som finns tryckta på våra reklamutskick kommer från Statens personadressregister (SPAR). Läs mer om SPAR här. Mer information om hur Kvällsstunden samlar in, hanterar och använder personuppgifter kan du läsa om i Kvällsstundens integritetspolicy.

Svar: Vi på Kvällsstunden är måna och vill alltid värna om våra kunders personliga integritet. Information om hur vi på Kvällsstunden samlar in, hanterar och lagrar de personuppgifter du lämnar (eller redan lämnat) till oss finns beskrivet i Kvällsstundens integritetspolicy. Har du fler frågor som rör detta är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst för mer information.

Svar: Nej, det behöver du inte. När provperioden upphör slutar vi skicka tidningen. Vill du fortsätta få Kvällsstunden i brevlådan kan du enkelt teckna en prenumeration här.

Svar: Nej, om du prenumererar via autogiro kommer tidningen hem till dig varje vecka fram till dess du säger upp den.

Svar: Vid kontakt med kundtjänst samt vid registrering av vissa tjänster hos Kvällsstunden ber vi dig ibland om att ange kundnummer. Om du har en aktiv prenumeration på Kvällsstundens papperstidning har du också ett kundnummer hos oss. Ditt kundnummer består av sex siffror och du hittar det på tidningens framsida, i anslutning till ditt namn och adress, eller på den faktura du fått från oss. Om du har fått tidningen som reklamutskick har du inte fått något kundnummer ännu.

Svar: Ja, det behöver du göra. Vi har inte möjlighet att samköra vårt kundregister med adressuppgifterna i folkbokföringen. Därför måste ny adress alltid meddelas till oss för att tidningen skall komma till rätt adress när du flyttat. Du kan enkelt göra din adressändring på vår hemsida om du klickar här.

Svar: Självklart! Kontakta kundtjänst så ordnar vi så att din prenumeration blir ”vilande”. Du kan när som helst starta upp den igen genom att höra av dig till kundtjänst.

Kundtjänst

Lotte Södergren-Stampe
Kundtjänst
Telefon: 021- 19 04 15
Skicka mejl till kundtjänst

Anna Gråde
Kundtjänst
Telefon: 021- 19 04 15
Skicka mejl till kundtjänst

Mia Landhage
Kundtjänst
Telefon: 021- 19 04 15
Skicka mejl till kundtjänst

Redaktion

Kalle Östgren
Chefredaktör

Telefon: 021- 19 04 14
Skicka mejl till Kalle

AnnCi Larson
Redaktör
Telefon: 021- 19 04 17
Skicka mejl till AnnCi

Marcus Hubertson
Teknisk redaktör
Telefon: 021- 19 04 10
Skicka mejl till Marcus

Annons

Peter Svensson
Annonssäljare
Telefon: 021-19 04 27
Skicka mejl till Peter

Administration

Ulrika Eriksson

Tel: 021-19 04 30
Mejl: Skicka mejl till Ulrika

Kvällsstundens vd Ewa Helmrich når du på mejl: Skicka mejl till Ewa