Välkommen till kundtjänst!

Här får du hjälp med alla typer av ärenden som rör Kvällsstunden. Välj i flikarna nedan hur du vill kontakta oss. Är du prenumerant och har ett kundnummer ser vi gärna att du har detta till hands när du kontaktar oss. Då går ditt ärende lite snabbare. Men innan du kontaktar kundtjänst vill vi gärna att du läser igenom “Vanliga frågor till kundtjänst”.

Väl mött!

 

Välj hur du vill kontakta oss

Telefon: 021-19 04 15

 
Vår telefonväxel är öppen:
Vardagar: 09.00-16.00 (Lunchstängt 12.00-13.00)
Helger och helgdagar: stängt

Skicka brev, vykort och försändelser till:


Kvällsstunden
Box 1080
721 27 Västerås

Vanliga frågor

Här får du svaren på de vanligaste frågorna till kundtjänst.

Svar: Då och då gör Kvällsstunden adresserade reklamutskick till personer i Sverige som vi tror skulle kunna vara intresserade av tidningen. Men lugn, bara lugn! Tidningen du fått i brevlådan är en gåva från oss och du behöver inte höra av dig för att säga upp någonting. Inga fler tidningar kommer skickas ut. Om du däremot tycker att Kvällsstunden verkar intressant är du varmt välkommen att prova tidningen genom något av våra förmånliga prova-på-erbjudanden.

Svar: Posten har i uppdrag att dela ut tidningen på måndag, tisdag eller onsdag. I vissa fall kan det dröja ända till torsdag innan tidningen når din brevlåda. Detta beror på att Postnord har börjat med varannan-dagsudelning i vissa delar av Sverige. Avvakta torsdagens postutdelning innan du kontaktar kundtjänst om utebliven tidning. I samband med årets helgdagar kan utdelning ske under andra veckodagar.

Svar: Nej! Kvällsstunden är – och har alltid varit – en religiöst och politiskt obunden tidning. Läs mer om tidningen och dess historia hittar du här.

Svar: Du finns i vårt kundregister bara om du är, eller har varit, prenumerant. Har du fått Kvällsstunden som reklamutskick i brevlådan finns du alltså inte i Kvällsstundens kundregister. De adresser som finns tryckta på våra reklamutskick kommer från MIA (Bisnode). Läs mer om MIA här. Mer information om hur Kvällsstunden samlar in, hanterar och använder personuppgifter kan du läsa om i Kvällsstundens integritetspolicy.

Svar: Nej, det behöver du inte. När provperioden upphör slutar vi skicka tidningen. Vill du fortsätta få Kvällsstunden i brevlådan kan du enkelt teckna en prenumeration här.

Svar: Självklart! Du kan läsa mer om Kvällsstunden som taltidning härifrån.

Svar: Kvällsstunden säljs enbart via prenumeration och inte som lösnummer i butiker eller tidningskiosker. Ett begränsat antal papperstidningar finns till försäljning via Kvällsstundens kundtjänst. Om du önskar beställa en papperstidning gör du det härifrån. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Svar: Nej, om du prenumererar via autogiro kommer tidningen hem till dig varje vecka fram till dess du säger upp den.

Svar: Vid kontakt med kundtjänst samt vid registrering av vissa tjänster hos Kvällsstunden ber vi dig ibland om att ange kundnummer. Om du har en aktiv prenumeration på Kvällsstundens papperstidning har du också ett kundnummer hos oss. Ditt kundnummer består av sex siffror och du hittar det på tidningens framsida, i anslutning till ditt namn och adress, eller på den faktura du fått från oss. Om du har fått tidningen som reklamutskick har du inte fått något kundnummer ännu.

Svar: Ja, det behöver du göra. Vi har inte möjlighet att samköra vårt kundregister med adressuppgifterna i folkbokföringen. Därför måste ny adress alltid meddelas till oss för att tidningen skall komma till rätt adress när du flyttat. Du kan enkelt göra din adressändring på vår hemsida om du klickar här.

Svar: Självklart! Kontakta kundtjänst så ordnar vi så att din prenumeration blir ”vilande”. Du kan när som helst starta upp den igen genom att höra av dig till kundtjänst.

Svar: Vi på Kvällsstunden är måna och vill alltid värna om våra kunders personliga integritet. Information om hur vi på Kvällsstunden samlar in, hanterar och lagrar de personuppgifter du lämnar (eller redan lämnat) till oss finns beskrivet i Kvällsstundens integritetspolicy. Har du fler frågor som rör detta är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst för mer information.

Vi på Kvällsstunden

Marc Löfgren
Chefredaktör

Telefon: 021- 19 04 14
Skicka mejl till Marc

AnnCi Larson
Redaktör
Telefon: 021- 19 04 17
Skicka mejl till AnnCi

Marcus Hubertson
Teknisk redaktör
Telefon: 021- 19 04 10
Skicka mejl till Marcus

Anna Gråde
Kundtjänst
Telefon: 021- 19 04 15
Skicka mejl till kundtjänst

Mia Landhage
Kundtjänst
Telefon: 021- 19 04 15
Skicka mejl till kundtjänst

Annika Stenberg
Ekonomi, administration
Telefon: 021- 19 04 30
Skicka mejl till Annika

Peter Svensson
Annonssäljare
Telefon: 021-19 04 27
Skicka mejl till Peter

Kvällsstundens vd Ewa Helmrich når du på mejl:
Skicka mejl till Ewa

Annonsera i Kvällsstunden

För privatpersoner:

Prenumerera på Kvällsstunden!

Papperstidningen

Kvällsstunden i sin ädlaste form:

På papper, direkt hem i brevlådan!

E-tidningen

Kvällsstunden som e-tidning.

Läs den på datorn eller läsplattan!

Taltidningen

Lyssna till ljudet av Kvällsstunden

– på webben eller i din CD-spelare.

I Kvällsstundens webbutik finns fler varianter och erbjudanden. Du hittar Butiken här!