Frågor och svar om våra tävlingar

Kära kryssare och tävlingsfantaster!

Det är roligt att se att så många av er väljer att skicka era tävlingssvar via hemsidan. Här följer svaren på några av de vanligaste frågorna vi får till oss gällande inlämnande av tävlingssvar via hemsidan.

 

Måste jag ha ett kundnummer för att kunna skicka in mina svar?

Ja. Och nej. Är du prenumerant, eller har tidningen på prov via något av våra proverbjudanden, har du också fått ett kundnummer som du kan använda när du skickar in tävlingssvaren via vår hemsida. Kundnumret står på tidningens framsida i anslutning till ditt namn och adress. Skickar du tävlingssvaren på vykort eller brev behöver du inte ha något kundnummer för att delta i tävlingarna.

 

Kan jag mejla in mina svar?

Nej! Endast svar som lämnas via formuläret Tävlingssvar räknas.

 

Vilken tävlingsvecka skall jag välja?

Det är viktigt att du anger rätt tävlingsvecka när du skickar in dina svar. Om du till exempel skall lämna dina lösningar till kryssen/pristävlingen som publicerats i Kvällsstunden vecka 2, 2019 så skall du under rubriken “Välj tävlingsvecka” ange “Tävlingsvecka 2 – 2019” för att svaren skall registreras på rätt sätt. Var noga med detta eftersom det inte går att rätta till i efterhand.

 

Vad menas med “endast EN tävlingsomgång per kundnummer”?

Om du vill delta i flera av veckans tävlingar, fyll då i lösningarna till dem alla vid ett och samma tillfälle. Endast EN ”inskickning” per kundnummer och vecka är tillåten. Det vill säga; när du tryckt på Skicka-knappen blir angivet kundnummer ”låst” för just den tävlingsveckan. Skickar du fler eller kompletterande svar till samma tävlingsvecka kommer dessa svar bli ogiltiga! Denna begränsning har vi gjort för att tjänsten inte skall missbrukas.

 

När måste ni senast ha mina tävlingssvar?

Sista datum för inlämning av dina tävlingssvar (både för kryssen- och pristävlingen) anges i tidningen. Inga vinnare dras före detta datum! Det har alltså ingen betydelse hur snabbt du kommer in med svaren. Alla som skickar in sina svar före eller under sista tävlingsdatum har alltså samma chans till vinst. Dina svar registreras hos oss i samma sekund som du trycker på knappen “Skicka in”.

 

Hur anger jag lösningarna till kryssen?

I Bildkrysset och Stora krysset räcker det att ange orden/meningarna i de GULA rutorna som lösning. Ord eller meningar med ”dubbel” ram är inte en del av lösningen. För Kryptot är det meningen som du får fram i de svagt BLÅ rutorna som är lösningen vi efterfrågar.

 

Formuläret beter sig konstigt på min surfplatta. Vad skall jag göra?

I vissa fall har det rapporterats om att svarsformuläret beter sig underligt på vissa läs- och surfplattor. Formuläret “hoppar” på ett sätt som gör det svårt att fylla i det. Om du upplever problem med detta bör du prova något av följande:

 

 1. flip_ipadVänd surfplattan till horisontellt läge (se bilden), så att du har långsidan uppåt. Vår hemsida är optimerad för det läget (om innehållet på sidan inte vänder på sig automatiskt beror det på att den funktionen är låst i din surfplatta. Då behöver du låsa upp den funktionen).
 2. Klicka på länken som finns under formuläret, där det står: “Beter sig formuläret underligt? Prova att klicka här!” När du klickar på den länken öppnar sig formuläret i ett nytt fönster.
 3. Om inget av ovanstående fungerar kan du försöka att fylla i formuläret från en dator om du har möjlighet.

Har du fler frågor som rör våra tävlingar är du välkommen att ställa dessa via mejl på tavlingssvar@tidningshuset.com

Nyhetsbrevet

Vill du ha information, erbjudanden och rabatter från Kvällsstunden?

Prenumerera på nyhetsbrevet!

När du registrerar dig på Nyhetsbrevet samtycker du till att få exempelvis erbjudanden, rabatter och allmän information från Kvällsstunden via e-post. Du kan när som helst säga ifrån din prenumeration på nyhetsbrevet om du inte längre vill ha det.

Telefon:
021-19 04 15

 

Mejl: Klicka här

 

Post:
Kvällsstunden
Box 1080
721 27 Västerås

 

Kvällsstunden och kvallsstunden.se ägs och ges ut av Tidningshuset Kvällsstunden AB. Ansvarig utgivare: Kalle Östgren. Mer information om Kvällsstunden hittar du här.

4.9/5
 • Kvällsstunden
  5.0
  drivs av Facebook
  Gert Öjendal
  Gert Öjendal
  2019-11-14T22:25:39+0000
  Historiskt sett mycket intressant läsning.Tyvärr fungerar inte webbkontot - går inte att logga in eller återställa lösenordet - vilket är synd eftersom jag gärna vill kunna läsa tidningen när jag är på resande fot.läsa mer
  Inga-Britt Gustafsson
  Inga-Britt Gustafsson
  2019-11-04T15:50:33+0000
  Intressanta artiklar, både historiska och i realtid. Rogivande, avstressande läsning. Gillar den lite gammeldags känslan, både namnet och typsnittet känns trevligt. Har fått vänner att både prova tidningen och bli prenumeranter 🙂läsa mer
  Bertil Berg
  Bertil Berg
  2019-10-06T08:29:07+0000
  Bra reportage, blandat historiskt & nutid
  Rita Faith
  Rita Faith
  2019-07-31T00:17:15+0000
  Man slipper skvaller Flera intressanta artiklar Trevlig , mysig tidning
 • Lyssna på Radio Viking här! Klicka på radion för att starta!

  radioRV7