Avgående chefredaktören Rolf Olofsson (till höger) lämnar över till tidningens nye, Kalle Östgren.
Här är Kvällsstundens nye chefredaktör
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på email
Skicka som e-post
Efter två omgångar som Kvällsstundens chefredaktör går nu Rolf Olofsson i pension och lämnar över ansvaret för tidningen till Kalle Östgren. Kalle har mångårig erfarenhet av journalistik i olika befattningar och kommer närmast från jobb på förlaget Hakon Media, med detaljhandelstidningarna Market och Icanyheter.
 
Kalle, den klassiska sportfrågan: Hur känns det?
– Väldigt roligt! Jag har arbetat under hela mitt yrkesliv med tidningsmakande, samtidigt som jag har ett stort intresse för kultur, historia, möten med människor och spännande berättelser. Och nu kan jag förena detta. Jag ser fram emot kontakten med läsarna och alla duktiga skribenter, samtidigt som jag närmar mig uppgiften med ödmjukhet. Kvällsstunden är en tidningspärla, det här är ett hedersuppdrag. Och givetvis vill jag tacka Rolf för ett fantastiskt arbete!
 
Rolf, hur känns det för dig och vad har du för planer framöver?
– I det stora hela känns det bra, men visst infinner sig en viss tomhet. Jag vill tacka för en väldigt rolig och fin tid, kanske den allra bästa i mitt yrkesliv. Det har varit ett privilegium att varje vecka få möta läsarna i ”gula spalten” på förstasidan – var ska jag nu förmedla tankar och reflektioner? Just läsarkontakten har nog varit det allra mest stimulerande. Även om det ibland har handlat om kritik har samtalen alltid avslutats med en slutkläm om hur uppskattad tidningen är, säger Rolf Olofsson och tillägger:
– Nu när jag får lite mer tid ska jag ta tag i träningen på allvar, särskilt med sikte på vinterns skidspår. Och så ska vi bygga till stugan i Stockholms skärgård, så det finns att göra.
 
Vad vill du skicka med Kalle?
– Ett varmt lycka till, njut av att arbeta på en fantastisk tidning och arbetsplats!
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på email
Skicka som e-post

Nyhetsbrevet

Vill du ha information, erbjudanden och rabatter från Kvällsstunden?

Prenumerera på nyhetsbrevet!

När du registrerar dig på Nyhetsbrevet samtycker du till att få exempelvis erbjudanden, rabatter och allmän information från Kvällsstunden via e-post. Du kan när som helst säga ifrån din prenumeration på nyhetsbrevet om du inte längre vill ha det.

Telefon:
021-19 04 15

 

Mejl: Klicka här

 

Post:
Kvällsstunden
Box 1080
721 27 Västerås

 

Kvällsstunden och kvallsstunden.se ägs och ges ut av Tidningshuset Kvällsstunden AB. Ansvarig utgivare: Kalle Östgren. Mer information om Kvällsstunden hittar du här.

4.9/5
 • Kvällsstunden
  5.0
  Based on 4 reviews
  drivs av Facebook
  Inga-Britt Gustafsson
  Inga-Britt Gustafsson
  2019-11-04T15:50:33+0000
  Intressanta artiklar, både historiska och i realtid. Rogivande, avstressande läsning. Gillar den lite gammeldags... känslan, både namnet och typsnittet känns trevligt. Har fått vänner att både prova tidningen och bli prenumeranter 🙂läsa mer
  Bertil Berg
  Bertil Berg
  2019-10-06T08:29:07+0000
  Bra reportage, blandat historiskt & nutid
  Rita Faith
  Rita Faith
  2019-07-31T00:17:15+0000
  Man slipper skvaller Flera intressanta artiklar Trevlig , mysig tidning
  Rune Ljungströmmer
  Rune Ljungströmmer
  2019-07-10T17:05:05+0000
  Mycket läsning för mycket lite pengar, delar med grannen dessutom😍
 • Lyssna på Radio Viking här! Klicka på radion för att starta!

  radioRV7