Välkommen till kundtjänst!

Här får du hjälp med alla typer av ärenden som rör Kvällsstunden. Välj nedan hur du vill kontakta oss. Är du prenumerant och har ett kundnummer ser vi gärna att du har detta till hands när du kontaktar oss. Då går ditt ärende lite snabbare. Men innan du kontaktar kundtjänst vill vi gärna att du läser igenom “Vanliga frågor till kundtjänst”.

Väl mött!

Välj hur du vill kontakta oss

Ringa

Telefon: 021-19 04 15
Vår telefonväxel är öppen:
Måndag-fredag: kl. 10-12 och 13-15
Lördag, söndag och helgdag: stängt

Posta

Skicka brev, vykort och försändelser till:
Kvällsstunden
Klockartorpsgatan 14
723 44 Västerås

Mejla

(Kan du inte se formuläret? Klicka här!)

Vanliga frågor

Här får du svaren på de vanligaste frågorna till kundtjänst.

Svar: Då och då gör Kvällsstunden adresserade reklamutskick till personer i Sverige som vi tror skulle kunna vara intresserade av tidningen. Men lugn, bara lugn! Tidningen du fått i brevlådan är en gåva från oss och du behöver inte höra av dig för att säga upp någonting. Inga fler tidningar kommer skickas ut. Om du däremot tycker att Kvällsstunden verkar intressant är du varmt välkommen att prova tidningen genom något av våra förmånliga prova-på-erbjudanden.

Svar: Posten har i uppdrag att dela ut tidningen på måndag, tisdag eller onsdag. I vissa fall kan det dröja ända till torsdag innan tidningen når din brevlåda. Detta beror på att Postnord har börjat med varannan-dagsudelning i Sverige. Avvakta torsdagens postutdelning innan du kontaktar kundtjänst om utebliven tidning. I samband med årets helgdagar kan utdelning ske under andra veckodagar.

Svar: Nej! Kvällsstunden är – och har alltid varit – en religiöst och politiskt obunden tidning. Läs mer om tidningen och dess historia här.

Svar: Du finns i vårt kundregister bara om du är, eller har varit, prenumerant. Har du fått Kvällsstunden som reklamutskick i brevlådan finns du alltså inte i Kvällsstundens kundregister. De adresser som finns tryckta på våra reklamutskick kommer från MIA (Bisnode). Läs mer om MIA här. Mer information om hur Kvällsstunden samlar in, hanterar och använder personuppgifter kan du läsa om i Kvällsstundens integritetspolicy.

Svar: Nej, det behöver du inte. När provperioden upphör slutar vi skicka tidningen. Vill du fortsätta få Kvällsstunden i brevlådan kan du enkelt teckna en prenumeration här.

Svar: Självklart! Du kan läsa mer om Kvällsstunden som taltidning härifrån.

Svar: Kvällsstunden säljs enbart via prenumeration och inte som lösnummer i butiker eller tidningskiosker. Ett begränsat antal papperstidningar finns till försäljning via Kvällsstundens kundtjänst. Om du önskar beställa en papperstidning gör du det härifrån. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Svar: Nej, om du prenumererar via autogiro kommer tidningen hem till dig en gång i veckan fram till dess du säger upp den.

Svar: Vid kontakt med kundtjänst samt vid registrering av vissa tjänster hos Kvällsstunden ber vi dig ibland om att ange kundnummer. Om du har en aktiv prenumeration på Kvällsstundens papperstidning har du också ett kundnummer hos oss. Ditt kundnummer består av sex siffror och du hittar det på tidningens framsida, i anslutning till ditt namn och adress, eller på den faktura du fått från oss. Om du har fått tidningen som reklamutskick har du inte fått något kundnummer ännu.

Svar: Ja, det behöver du göra. Vi har inte möjlighet att samköra vårt kundregister med adressuppgifterna i folkbokföringen. Därför måste ny adress alltid meddelas till oss för att tidningen skall komma till rätt adress när du flyttat. Du kan enkelt göra din adressändring på vår hemsida om du klickar här.

Svar: Självklart! Kontakta kundtjänst så ordnar vi så att din prenumeration blir ”vilande”. Du kan när som helst starta upp den igen genom att höra av dig till kundtjänst.

Svar: Ja, det får du. Men på grund av bland annat bankens administrativa arbete tar vi ut en avgift på 120 kronor i samband med återbetalningen. Det vill säga att du endast kan få tillbaka den prenumerationssumma som överstiger 120 kronor. Uppsägning av tidningen måste göras via telefon till Kvällsstundens kundtjänst på 021-19 04 15.

Svar: Vi på Kvällsstunden är måna och vill alltid värna om våra kunders personliga integritet. Information om hur vi på Kvällsstunden samlar in, hanterar och lagrar de personuppgifter du lämnar (eller redan lämnat) till oss finns beskrivet i Kvällsstundens integritetspolicy. Har du fler frågor som rör detta är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst för mer information.

Vi på Kvällsstunden

Marc Löfgren
Chefredaktör

Telefon: 021- 19 04 14
Skicka mejl till Marc

AnnCi Larson
Redaktör och krönikör (deltid)

Skicka mejl till AnnCi

Marcus Hubertson
Teknisk redaktör
Telefon: 021- 19 04 10
Skicka mejl till Marcus

Annette Grandin
Redaktör
Telefon: 021- 19 04 16
Skicka mejl till Annette

Anna Gråde
Kundtjänst
Telefon: 021- 19 04 15
Skicka mejl till kundtjänst

Maria Landhage
Kundtjänst
Telefon: 021- 19 04 15
Skicka mejl till kundtjänst

Karolina Lindström
Ekonomi / administration (deltid)
Telefon: 021- 19 04 30
Skicka mejl till Karolina

Kvällsstundens vd Ewa Helmrich når du på mejl:
Skicka mejl till Ewa

Ursäkta att vi stör...

Hjälp oss att sänka vårt brevporto.
Låt oss skicka din faktura via e-post.

Just nu har du inga aktiva prenumerationer på E-TIDNINGEN eller TALTIDNINGEN.
Välj ett alternativ nedan för att köpa och aktivera önskad digital prenumeration av Kvällsstunden.

Delad glädje är dubbel glädje,
och i bästa fall mångdubblad!
Missa inte denna fantastiska möjlighet!

Så här går det till:
Ge bort ett gratisnummer av Kvällsstunden till ett obegränsat antal vänner och bekanta. Tala bara om för oss vilka de är så ordnar vi så att de får ett nummer hem i brevlådan. Om de sedan skulle välja att teckna en egen prenumeration på Kvällsstunden (hel- eller halvår) så får både du och din vän förlängd prenumeration. Ju fler du värvar desto fler månader förlänger vi din prenumeration med – helt kostnadsfritt!

Som tack för att du hjälper oss att sprida Kvällsstunden...
• Om din vän väljer att teckna ett HELÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med TVÅ månader (8 nummer).
• Om din vän tecknar ett HALVÅR av Kvällsstunden förlänger vi både din och vännens prenumeration med EN månad (4 nummer).

En kostnadsfri prenumeration?
Så om sex av dina vänner skulle teckna en helårsprenumeration, så förlänger vi, kostnadsfritt, din nuvarande prenumeration med ett helt år! Om du "värvar" tolv personer förlängs den med två år, osv...

Kom ihåg: Du har inget att förlora!
Erbjudandet är helt "riskfritt". Så länge du är prenumerant får du ge bort hur många gratisnummer du önskar till personer du tror skulle uppskatta tidningen. Erbjudandet medför inga kostnader och inte några krav på vidare prenumeration eller andra åtaganden.

Logga in

Fyll i användarnamn och lösenord

Saknar du ett webbkonto? Du skapar enkelt ett kostnadsfritt konto härifrån.