Foto: Percy Christiansson
Kvällsstunden vecka 22 – 2019
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på email
Skicka som e-post
Ett rart möte mellan en kronhjortskalv och en hind. Vi har hamnat i Nordens största safaripark, Eriksbergs Vilt & Natur utanför Åryd i Karlshamn. Här kan besökarna bekanta sig med hjortar, mufflonfår och visenter. Den röda näckrosen lyser i sjön där även havsörnen har sin plats. Vi har också tittat in på Ronneby brunn, tagit tempen på Nässelfrossan i Olofström och besökt Halda-museet i Svängsta. Och berättar om Erik XIV:s blodbad i Ronneby som varje år får liv på teaterscenen. I Karlskrona pågår en rekonstruktion av skeppet Riksens Ständer, det har vi inte heller missat! Vi berättar även om de spännande skatter som hittats i den blekingska myllan, i Västra Vång och på öarna Senoren och Sturkö. Så välkommen till Blekinge!

Nyhetsbrevet

Vill du ha information, erbjudanden och rabatter från Kvällsstunden?

Prenumerera på nyhetsbrevet!

När du registrerar dig på Nyhetsbrevet samtycker du till att få exempelvis erbjudanden, rabatter och allmän information från Kvällsstunden via e-post. Du kan när som helst säga ifrån din prenumeration på nyhetsbrevet om du inte längre vill ha det.

Kontakta oss

Telefon:
021-19 04 15

 

Mejl: Klicka här

 

Post:
Kvällsstunden
Box 1080
721 27 Västerås

 

Kvällsstunden och kvallsstunden.se ägs och ges ut av Tidningshuset Kvällsstunden AB. Ansvarig utgivare: Rolf Olofsson. Mer information om Kvällsstunden hittar du här.

Följ oss på Facebook

 • Kvällsstunden
  5.0
  powered by Facebook
  Sune Hedström
  Sune Hedström
  2019-05-01T07:17:40+0000
  Reportage om intressanta personer från förr.
  Gun-Britt Wittgren
  Gun-Britt Wittgren
  2019-04-09T13:45:46+0000
  Mycket att läsa både dåtid och nutid
  Kent Eriksson
  Kent Eriksson
  2019-04-04T20:06:00+0000
  En allmänbildande tidning med intressanta artiklar om vår historia, kultur, natur och nöjesprofiler. Finurliga korsord och lärorika teman om våra landskap. Alltid överraskande texter. Lär känna Sverige, läs Kvällsstunden. Skönt befriat från kändistrams, latte-eufori och hälsofrälsning 😎läsa mer
  Jonny Lundström
  Jonny Lundström
  2019-03-31T19:20:30+0000
  Tycker att mycket är bra med Kvällsstunden. Främst Noveller och "Läsarnas egna berättelser" Även kul att läsa om Skådespelare och artister. Korsordet är bra. Helt enkelt en mångsidig tidning.läsa mer
 • Radio Viking (sponsrad)

  Lyssna på Radio Viking här! Klicka på radion för att starta!

  radioRV7