Jessica Thorzén i sin betongbil. Foto: Olle Anderstam
Kvällsstunden vecka 41 – 2018

Jessica Thorzén har arbetat som fotomodell, men har upptäckt att det är mycket roligare att köra betongbil. De tatuerade cylindrarna på hennes underarm berättar om Jessicas kärlek till fordon. De flesta av Jessicas arbetskamrater är faktiskt kvinnor. Det säger väl en del om förändringarna på arbetsmarknaden. Men killarna på byggena tror inte att hon kan backa. 

 

Kjell Höglund är en av Sveriges mest säregna låtskrivare. Det är sällan han uppträder, men en ny generation artister har upptäckt Kjell Höglunds underfundiga låtar. Kjell Höglund är denna veckans Nöjesprofil. 

 

Visste du förresten att massor av utmärkt svensk fårull bränns och kastas? Marianne Fröberg blev ilsken över detta och var med och startade Båvens spinneri. Nu gör de garn av ull från stora delar av Sverige. 

 

Detta och mycket annat läser du om i veckans Kvällsstunden.

Jessica Thorzén i sin betongbil. Foto: Olle Anderstam
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på email
Skicka som e-post

Nyhetsbrevet

Vill du ha information, erbjudanden och rabatter från Kvällsstunden?

Prenumerera på nyhetsbrevet!

När du registrerar dig på Nyhetsbrevet samtycker du till att få exempelvis erbjudanden, rabatter och allmän information från Kvällsstunden via e-post. Du kan när som helst säga ifrån din prenumeration på nyhetsbrevet om du inte längre vill ha det.

Kontakta oss

Telefon:
021-19 04 15

 

Mejl: Klicka här

 

Post:
Kvällsstunden
Box 1080
721 27 Västerås

 

Kvällsstunden och kvallsstunden.se ägs och ges ut av Tidningshuset Kvällsstunden AB. Ansvarig utgivare: Rolf Olofsson. Mer information om Kvällsstunden hittar du här.

Följ oss på Facebook

 • Kvällsstunden
  5.0
  powered by Facebook
  Sune Hedström
  Sune Hedström
  2019-05-01T07:17:40+0000
  Reportage om intressanta personer från förr.
  Gun-Britt Wittgren
  Gun-Britt Wittgren
  2019-04-09T13:45:46+0000
  Mycket att läsa både dåtid och nutid
  Kent Eriksson
  Kent Eriksson
  2019-04-04T20:06:00+0000
  En allmänbildande tidning med intressanta artiklar om vår historia, kultur, natur och nöjesprofiler. Finurliga korsord och lärorika teman om våra landskap. Alltid överraskande texter. Lär känna Sverige, läs Kvällsstunden. Skönt befriat från kändistrams, latte-eufori och hälsofrälsning 😎läsa mer
  Jonny Lundström
  Jonny Lundström
  2019-03-31T19:20:30+0000
  Tycker att mycket är bra med Kvällsstunden. Främst Noveller och "Läsarnas egna berättelser" Även kul att läsa om Skådespelare och artister. Korsordet är bra. Helt enkelt en mångsidig tidning.läsa mer
 • Radio Viking (sponsrad)

  Lyssna på Radio Viking här! Klicka på radion för att starta!

  radioRV7

  Dela på facebook
  Dela på Facebook
  Dela på email
  Skicka som e-post